Det er vigtigt af fjerne sit Apple produkt fra sit Apple ID, hvis man skal sælge eller give det bort. Så længe den er aktiv på det nuværende konto, vil en ny bruger ikke kunne bruge og aktiverer enhed.

Følg vores simple guide til at fjerne enheden.

> Login på Icloud.com > Tast dit Apple ID og kode

 

> Klik på Find min iPhone

 

> Klik på den enhed du vil fjerne fra oversigten. Klik derefter på Fjern fra Konto - IKKE på slet iPhone

 

Enheden er så klar til at blive brugt af en anden konto og person.