asdfdasf

Garanti

    Vores kunder er vilde med os.

 

Købsbetingelser & Garanti

Garanti ved reparation & køb Iphonedoc vil yde den bedst mulige service for alle vores kunder, derfor yder vi garanti for 12 måneders funktionsgaranti på reparationer, du har fået udført hos iPhonedoc.

Selvforskyldte skader og yderligere skader på din smartphone dækkes ikke af iPhonedoc.

Det er vigtigt, du gør opmærksom på alle de dele der skal skiftes, da iPhonedoc ikke tjekker alle funktioner på din enhed.

Garanti ved køb af brugt udstyr

Vi yder 1 års funktionsgaranti på brugte enheder, der gives ikke garanti mod kosmetisk skade eller ødelagt glas. Alle brugte enheder er forsynet med en unik plombering, som skal sikre at der ikke er udført reparation eller udskiftning af dele hos andre end iPhonedoc. Såfremt plombering er brudt, bortfalder garantien på de dele som hører under plomben.

Der medfølger ved køb garantibevis med billeder som dokumenterer enheden indre stand på købstidspunktet. Skader som kan henvises til væskeskader dækkes ikke af garantien.

Betingelser før indlevering

Det er dit eget ansvar, at tage backup af din data inden enheden indleveres til reparation. iPhonedoc forsøger at bevare alt data på enhederne, men kan ikke gøres ansvarlige for tab af data ved reparation.

Vi skal gøre opmærksom på, at såfremt du får repareret din enhed hos et værksted uden teleselskabets/producentens samtykke, så mister du din oprindelige fabriksgaranti hos producenten, men vi yder i stedet for 12 måneders garanti på den udførte reparation.

Indlevering Når du indleverer en enhed til reparation skal du kun medbringe enheden, oplader og andet tilbehør skalikke medbriges. iPhonedoc kan ikke stilles til ansvar for bortkommet eller beskadiget tilbehør.

Meget vigtigt ! For at kunne reparer din enhed er det nødvendigt at du oplyser kode til dit simkort samt låsekoden, ellers kan enheden ikke funktionstestes.

 

iPhonedoc.dk drives af

D3 v/ Michael Bang Rasmussen

Raadhustorvet 2

7900 Nykøbing Mors

CVR DK30640365