Køb iPhone

1. Bestilling

På iPhonedoc.dk kan du bestille reparation af din iPhone/iPad eller købe en brugt. Alle priser på iPhonedoc.dk er : inklusiv 25 % moms. Du modtager via email en ordrebekræftelse på de varer som er bestilt. Det er købers ansvar at kontrollerer at ordrebekræftelsen indeholder de varer og mængde som ønskes. Kunden er selv ansvarlig for at opdaterer sine konto informationer hos iPhonedoc.dk. Ændres adresse, telefon numre eller andet, er det kundens ansvar at dette er opdateret.

 

2. Bekræftelse

Når vi har modtaget din ordre, vil du hurtigst muligt modtage en ordrebekræftelse via email. I sjældene tilfælde kan en vare være udsolgt. Det er købers ansvar at kontrollerer at ordrebekræftelsen svarer til de ønskede varer og mængder. Såfremt ordrebekræftelse ikke svarer til det ønskede, bedes kunden hurtigst muligt kontakte iPhonedoc.dk. Du modtager seperat faktura på den bestilte vare senest samme dag som varene leveres. Du har mulighed for at genudskrive tidligere ordre via det login kunden får ved første køb. Levering: Leveringstid 2-3 hverdage. Fragten bliver oplyst inden kunden godkender din bestilling. iPhonedoc.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos, Postdanmark, Dao, GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, kontaktes iPhonedoc.dk.

 

3. Betaling

iPhonedoc.dk tager mod betaling på flg. måde. Mobile Pay eller straks Bankoverførsel.

 

4. Fortrydelse

Du har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder såfremt varen bruges på en sådan måde, at varens salgsværdi forringes. Når fortrydelsesretten benyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Retur Adresse : iPhonedoc.dk Raadhustorvet 2 7900 Nykøbing Mors. Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. Dette sker via netbank til din konto, det er derfor vigtig at du oplyser dit reg. nr & konto nr. Det er ikke et krav, men det gør retur processen hurtigere, da vi ellers først skal i kontakt med dig. iPhonedoc.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ufranko til os.

 

5. Erhvervskøb

Business to Business, ydes der ikke fortrydelsesret.

 

6. Reklamationsret

I henhold til Dansk Købelov yder vi 1 års Garanti på alle varer og reparationer ved forbrugerkøb. Garantien gælder fra den dag, du fysisk modtager varen. Husk derfor at gemme din faktura. Ved reklamation over varer, som er leveret med transportør/post, bedes du kontakte os på mail info@iphonedoc.dk. Mailen bør indeholde en beskrivelse af problemet, et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på i dagstimerne samt ordrenummer, som fremgår af ordrebekræftelsen. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. For at få dækket dine forsendelsesomkostninger bedes du huske at påføre dem på retursedlen. iPhonedoc.dk forbeholder sig ret eventuelt at sende erstatningsvare efter nærmere aftale. Reklamationsretten bortfalder såfremt:

  1. Der er foretaget indgreb i varen uden iPhonedoc.dk samtykke.
  2. Fejl der skyldes fejlagtig montage eller brug af produktet.
  3. Betalingsbetingelserne ikke overholdes.
  4. Varen er beskadiget som følge af ukyndig ubehandling eller andre eksterne forhold som f.eks. brand, indbrud/tyveri, vand- og væskeskade, transport m.v.
  5. Varen er skadet under returforsendelsen eller fejl som direkte kan henledes på fejlemballering af varen ved returforsendelse.
  6. Genopsætninger, genmontering, geninstallation af evt. software og tilretning af dette, dækkes ikke af garantien.

Når du ønsker at reklamere over en vare, bedes du returnere varen til: iPhonedoc.dk Raadhustorvet 2 7900 Nykøbing Mors.

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. iPhonedoc.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ufranko til os.

 

7. Person Oplysninger

Når du som kunde foretager en bestilling i vores webshop, bliver de indtastede oplysninger gemt i vores system. De indsamlede oplysninger gemmes i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Der anvendes ikke logstatistik. Personlige oplysninger gemmes med adgangskode og lagres i en database. Personlige oplysninger omfatter udelukkende navn, adresse, tlf. og e-mail Dine oplysninger ligger i vores system for at vi kan tilsende dig dine varer. iPhonedoc.dk videregiver ikke registrerede oplysninger. Ingen personlige oplysninger der registreres på iPhonedoc.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos iPhonedoc.dk.

 

8. Forbehold

iPhonedoc.dk tager forbehold for : Prisændringer. Tastefejl. Programmerings & software fejl. Udsolgte og udgåede varer.

Vi forbeholder os ret til at afvise ethvert køb eller handel, uden yderligere forklaring