Loading ...

iPhone Reparation Thisted & Thy

iPhone Reparation Thisted & Thy

Hvis en iPhone gå i stykker, vil de fleste tænke, at de er nødt til at erstatte den med en ny dyr mobiltelefon. Men faktum er, at det er muligt at få din ødelagte iPhone repareret hos iPhonedoc.dk reparation Thisted.

Når du har investeret i en ny dyr iPhone. Så er det forståeligt, at du ønsker at beholde og passe på din telefon. Men ulykker sker, og  måske taber du din mobiltelefon, og skærmen går i stykker, den vil ikke holde strøm eller får en vandskade.

Benyt dig her af vores fremragende ekspertise, og tekniske kunnen hos iPhonedoc.dk.  Vi får din iPhone tilbage i topform!

Når ulykken sker

Hos iPhonedoc.dk har vi erfaring med alle slags skader. Ødelagte skærme, batteri der ikke vil lade, iPhone tabt i vand.

Der er mange årsager til at folk har brug for hjælp af vores professionelle reparatør.

Hos os, sparer du penge, ifht til at udskifte telefonen med en helt ny. Vi er stolte af at yde en service til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores reservedele.

Uanset årsagen til at  din iPhone trænger til førstehjælp, så tilbyder vi det bedste indenfor iPhone reparation Thy.

Skulle din iPhone pludselig stoppe med at virke uden synderlig årsag, tilbyder vi også gratis at undersøge dette. Vores motto er reparation eller gratis…

Vi skiller os ud fra andre mobiltelefonværksteder

Der er andre muligheder når det kommer til at få repareret din iPhone. Men vi tilbyder topkvalitet i erfaring, reservedele og håndværk/tekniske færdigheder.

Hos iPhone Reparation Thisted & Thy tager vi imod iPhones fra model 5, til de seneste nye modeller på markedet og vi yder top kvalitet på reparationer.

Vi er pålidelige og er så sikre på vort håndværk. Vi yder 1 års garanti, dette er langt mere end der tilbydes hos andre.

Tilfredse kunder har udtrykt begejstring over hurtig reparation og åbningstider tæt på 24 timer i døgnet. Så er du på udkig efter iPhone reparation Thisted, skriv en besked eller book en aftale på Facebook og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dig.

Du kan efterlade din telefon hos os, eller i nogle tilfælde f.eks. udskiftning af skærm, vil det tage under 20 min.

Besøg os eller benyt vores side til at booke en tid

IPhonedoc.dk er ekspert i iPads og iPhone reparation Thy. Hvis du er på ferie i Hanstholm, Vorupør, Stenbjerg, Klitmøller eller andre steder langs Vesterhavet, så er iPhone Reparation Thisted & Thy det helt oplagt at benytte os.

Kast et nærmere blik på vores hjemmeside for mere information,  book en aftale eller ring til os.

Vi forstår, hvor vigtig din mobiltelefon er for dig.

De fleste mennesker bruger ikke kun deres telefon for at ringe til andre, De fleste bruger den også til arbejdsbrug, mails, tage billeder, lytte til musik, internet og meget mere. At miste sin telefon kan derfor være årsag til mange spekulationer.

Vi er altid tålmodige og forstående overfor vores kunder. Vi tilbyder gode råd, både i weekender, aften og ferier, hvis der skulle være behov for det.

Reparationer er meget billigere end at anskaffe en ny telefon. Hvis du ikke er klar til udskifte din iPhone endnu, så ring til os og vi vil reparere den for dig.

Vi tilbyder også muligheden for at få udskiftet bagglas på iPhone 8 og de seneste modeller. Vores nye laser, til en pris langt under hvad det tidligere har kostet.

Lad os hjælpe dig!

Book en tid