Anmeldelser

What our customers say about us

Hurtig og god service! Min telefon fik vandskade, og iPhonedoc.dk var hurtig behjælpelig med at få telefonen åbnet og aftørret. Ligeledes blev mikrofonen skiftet på en time. Iphonedoc.dk har en utrolig god og imødekommende service! Jeg vil klart anbefale iPhonedoc.dk og jeg vil helt sikkert benytte ham igen, hvis uheldet er ude en anden gang.

Astrid Nørmark Gregersen

Sindsyg god service! Kl. 20.30, en lørdag aften står han til rådighed med svar på en problematik, han aldrig har hørt om før. Trods det kommer han med en mulig løsning, og den rammer plet💪🏻 Så er det altså en der ved hvad han har med at gøre!! Stor anbefaling her fra! 😀

Karina Konradsen

Stor anbefaling her fra! Min Ipad fik ny skærm hos en anden efter den var flækket. Den nye skærm virkede ikke optimalt, så den blev indleveret yderligere to gange, hvorefter jeg opgav - siden har den blot været gemt væk. Jeg har nu fået ny skærm på hos Iphonedoc.dk og nu virker IPad’en som den skal igen 👌🏻 Endvidere er servicen hurtig og til fornuftige priser 😃

Christina Salquist

1000
Tilfredse
Kunder
10
Års
Erfaring
5
Facebook
Anmeldelser
5
Google
Anmeldelser