Loading ...

Køb en renoveret iPhone eller iPad med garanti.

Det giver god mening at købe en renoveret iPhone eller iPadspare. Du sparer samtidig spare penge på brugt udstyr og samtidig skåne miljøet.

Vi renoverer skånsomt alle enheder på eget værksted, batteri og alt sorteres og sendes til genbrug.

  • Skarpe Priser
  • Stort Udvalg
  • 1 Års Garanti
  • Ny Oplader & Kabel
  • Gratis Flytning Af Data
  • Cover
  • Panserglas
  • Råd & Vejledning

iPhone 12 Pro Max

12 pro max blå

iPhone XS Max

XS Max Hvid Lille

iPhone XS

XS Max Sort Lille

iPhone XS

XS Max Sort Lille

Køb en renoveret iPhone eller iPad

Alle husstande i Danmark har en eller flere brugte mobiltelefoner liggende i skuffer og skabe stort antal telefoner, der er gemt væk i skabe og skuffer.

Mange køber den nyeste iphone model hvert år, det skal folk have lov til. Den brugte iphone er penge værd – endog mange penge, de fleste sælges til venner eller familiemedlemmer overtager den brugte.

Men et stort antal ligges til side og glemmes helt. Det er en skam, både for vort miljø men også fordi den sagtens kan tilfredsstille manges behov og krav til en telefon.

Ikke alle behøver nyeste model

Apple præsenterer nye iPhone-modeller hvert år. Mange brugere har slet ikke brug for alle de avancerede funktioner, som de nyeste modeller indeholder. Mange ønsker ikke at bruge så mange penge på en mobiltelefon.

Apple’s iPhones har vist sig at have en lang levetid, med opdateringer mange år fremadrettet. Senest har vi set at iphone 6S også tilbydes opdatering til IOS 15, det på trods af at den blev lanceret i 2015, altså 7 år med nyeste version software.

Køber man en brugt iPhone så får man udover et smart design, også en holdbare funktionel mobiltelefon som det kan betale sig at reparerer på. Vi tilbyder i øvrigt også reparation af iphone på vort værksted i Nykøbing Mors.

En brugt iPhone bedre end alle andre modeller på markedet.

Din ”Grønne” samvittighed får som en bonus det også bedre med købet af en brugt iPhone.

Hvorfor købe en brugt iPhone?

Mange tør ikke kaste sig ud i købet af en brugt iphone. De er usikre på hvad er det de køber, hvordan er tilstanden af den brugte iphone, virker alt som det skal?. Batteriet kan være slidt og sløvt?. Måske har skærmen været skiftet og den nye skærm virker måske ikke helt så godt som den originale skærm. For mange kan det virke omstændigt, at skulle gennem processen at finde og have tillid til en privat sælger.

Sælger man sin brugte iPhone online på et brugtmarkeder, skal der tages billeder og der skal laves en beskrivelse af iphonen.

Mange opgiver salget, der er mange useriøse købere som ikke overholder deres aftaler. Mang byder og en del underbyder prisen, det får mange til at opgive salget.

Det resulterer ofte i, at en brugt iPhone ender med at samle støv i skuffen. Det er en skam da den er penge værd og har værdi for andre og det kan skåne miljøet.

Derfor tænker mange at det mere sikkert og mere enkelt at købe en ny iphone. Blandt andet fordi de er usikre på om en brugt iphone lever op til deres forventninger.

Iphonedoc har gjort det nemt for dig. Vi giver 1 års fuld garanti på alle brugte iphones og ipads. Vi tilbyder gratis at gratis alle dine data fra din gamle mobiltelefon over på din ny erhvervede iphone.

Hvad får jeg når jeg køber brugt?

Iphonedoc.dk sælger brugte iPhones og iPads. De er alle renoveret og gennemtestet på vores eget værksted. De skilles nænsomt ad, rengøres og gennemtestes. Alle fremstår brugbar og i ”Pæn Stand”.

En brugt iphone forståes hos os som en fuldt ud funktionel telefon i flot stand. Nogle kalder dem Pre-Owned eller Refurbised, vi siger det som det er, det er en renoveret iphone eller ipad.

Små brugsspor kan ses på enhederne, men ofte vælger køberen at sætte et cover på, og derved fremstår enhederne jo som nye.

Ens for alle enheder er et godt stærkt batteri, hvis ikke de kan holde strøm som de skal, så udskifter vi batteriet inden de sælges videre.

En brugt iPhone må ikke virke gammel, sølv eller have defekt touch på nogen som helst måde.

Book en tid