Køb iPhone

Køb iPhone

Køb en renoveret / refurbished iPhones

Der er mange iPhones gemt væk i kufferne ude i de Danske hjem, hvert år er der mange af os, udskifter deres iPhone til en nyere model.

Desværre ender mange af de gamle telefoner med at ligge skuffen ubrugt i meget lang tid. De går dermed til spilde, det er en skam, da der er mange kunder derude der kan få stor glæde af disse fuldt ud funktionelle telefoner.

Det er en stor belastning for miljøet hver gang der produceres en iPhone, og derfor giver det god mening med miljømæssige og grønne øjne at genbruge elektronik.

De nye iPhone-modeller præsenteres hvert år i september / oktober måned, hver ny model har nye avancerede funktioner som alle ikke nødvendigvis har brug for og de kan sagtens bruge en iPhone med et par år på bagen.

Kvalitets produkter

Apple og iPhones er kendetegnet ved at lave elektronik af højeste kvalitet og det er med til at give en lang levetid, både hvad angår funktionen, men også den tekniske levetid. Ønsker du dig en brugt men funktionel og veldesignet telefon, så er en brugt iPhone det bedste bud, iPhones er også gentegnet ved at der udsendes opdateringer til softwaren løbende og i mange år, inden den ikke understøttes af det nyeste styresystem også kaldet IOS.

 

Hvorfor købe brugt

Udover at spare mange penge så gør du også miljøet en tjeneste ved at forlænge gamle iPhones levetid. Køb en brugt iPhone Mange synes det er en besværlig proces at købe en brugt iPhone eller sælge sin egen brugte iPhone, det sædvanlige brugtmarked er til tider uoverskueligt.

Hvad er det jeg får når jeg køber en brugt iPhone privat?, er batteriet udtjent, er der blevet passet ordentligt på den, og virker alle knapper nu som de skal. Ønsker man at sælge sin brugte iPhone online på Facebook eller et andet brugtmarked, skal man fotografere telefonen, skrive en tekst og besvarer en masse spørgsmål, og man må vente på bud og forhandle en slutpris, og ofte er det useriøse bud, eller varen afhentes ikke som aftalt, måske skal telefonen sendes. Alt dette tager en masse tid, og mange mennesker ikke har tid og overskud til alt det arbejde der er med at sælge privat. Det resulterer alt for ofte i, at en brugt iPhone ender med at samle støv i skuffen, sælg den til os og skab værdi for andre mennesker og skån miljøet.

Brugte iPhones med fuld reklamationsret

iPhonedoc ønsker at gøre det let og sikkert at købe en brugt iPhone. Vi fungere både som opkøber og forhandler af brugte iPhones, det sikre kunden gennemskuelighed og tryghed.

Køber du en brugt iPhone af os, så er du sikker på den har gennemgået en eftersyn fra A-Z, alle funktioner og features er gennemtestet og afprøvet. Når vi udskifter batteriet i en iPhone så sendes batteriet til genanvendelig på den mest miljøvenlige måde. Når du har fundet brugte iPhone, der opfylder dine behov og krav, så pakker vi den ned i den egne originale emballage, inklusiv 2 nye ladekabler, 1 ny oplader og 2 stykker panserglas. Køber du en brugt iPhone privat, så er der ofte ingen oplader med, det er næsten altid sikkert, at hvis kablet medfølger, ja så er det itu.

 

Garanti

Hos iPhonedoc.dk får du også den fordel, at du altid får 14 dages fuld returret med i købet, hvilket betyder, at du kan returnere din købte iPhone gratis, hvis du ikke er tilfreds, eller ønsker at skifte til en anden model. Du får 1 års fuld garanti på en brugt iPhone hos iphonedoc.dk – husk der er en væsentligt forskel på reklamationsret og garanti. Ny eller brugt iPhone? iPhonedoc.dk sælger brugte iPhones, og hvad angår stand kan du vælge mellem ‘Rigtig god’ eller ‘Som ny’. Ved en brugt telefon menes en fuldt funktionel telefon i rigtig god stand. Hos os får får du en refurbished iPhone. Det betyder, at telefonen er blevet grundigt kontrolleret af iPhonedoc.dk servicetekniker og ikke har nogen fejl eller betydelig skade.

Mindre kosmetiske fejl kan forekomme, men ingen der påvirker din daglige brug. Den brugte iPhone må ikke opleves som gammel eller defekt på nogen måde.

iPhonedoc.dk har 10 års erfaring og det er lang tid, set i lyset af at den første iPhone kom til Danmark i 2009.

Showing 1–12 of 18 results