• Ring: 8190 5500
  • Email: info@iphonedoc.dk
Follow Us:

Reparation Skive, Thisted

iPhone reparation Skive & Salling

Hos iPhonedoc.dk tilbyder vi højeste kvalitet indenfor reparation af alle iPhone mobil modeller. Går din iPhone i stykker eller begynder at opføre sig anderledes, behøver du ikke at investere i en helt ny iPhone. Vi har ekspertisen og erfaringen i iPhone reparation Skive. Vi har mange tilfredse kunder i Durup, Glyngøre, Roslev, Oddense, Balling, Sundsøre, Fur og Sallingsund og vi får din telefon tilbage i fremragende tilstand og tilbage i fuld funktion. Betal mindre for reparation end du ville skulle for en helt ny telefon.


Venlig og professionel reparatør

Vi er stolte af at tilbyde en af de bedste reparatører i branchen.

Vi ved, at sker der noget med din telefon, kan det være et rent mareridt. I dag bruger vi vores telefoner til mange flere formål end blot at tale med andre. Kom til vores værksted og vi vil få din telefon tilbage i fuld funktion hurtigst muligt.

Vores venlige og dygtige reparatør vil med sine mange års erfaring hjælpe dig med gode råd angående reparationer og hvordan du bedst passer på din mobiltelefon.


Høj kvalitets reservedele og reparation

IPhonedoc.dk er det bedste valg til iPhone reparation i Salling. Dette er ikke kun fordi vi har den bedste reparatør, men også fordi vi udelukkende benytter kvalitetsprodukter.

Hvor andre tilbyder en måneds garanti på reparationen eller delene brugt til det, får du mere hos os, nemlig et helt års garanti på alle reparationer, fordi vi ved vi yder en service af topkvalitet!

Skulle det mod forventning ske, at samme del begynder at drille igen, kommer du blot tilbage og vi reparerer uden yderligere omkostning.

Vi er de førende indenfor mobil reparation og service for iPhones og iPads omkring Salling, Thy, Mors og Skive.


I toppen indenfor kundeservice

Vi tilbyder fremragende kundeservice.

Når du har brug for iPhone reparation Skive arbejder vi hårdt fra det øjeblik du afleverer din telefon til det øjeblik du forlader værkstedet, hvor fuld tilfredshed er vores mål.

Vi vil med glæde svare på alle dine spørgsmål omkring reparationen. Vi arbejder hurtigt, da vi ved at din tid er vigtig. Vi er professionelle og stolte af at yde et arbejde til topkarakter. Uanset om du afleverer en iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12 eller en anden iPhone model, kan du trygt overlade din telefon til vores kompetente reparatør.


De mest alminelige reparationer vi udfører hos iPhonedoc.dk:

• Vandskade
• Tabt og ødelagt skærm
• Skift af batteri
• Udskiftning af højtaler
• Diagnose service
• Udskiftning af hus
• Udskiftning af kamera
• Telefon går pludselig i sort og du har brug for at finde årsagen
• Reparation af hyppigt brugte knapper som power og volume knap.
• Ladestik reparation

Det er overraskende hvad der kan ske med en iPhone og stadig blive repareret , når blot du vælger en god reparatør med ekspertise og kvalitets reservedele og redskaber.

Kontakt os ved behov for hjælp og vi vil hurtigt kunne vurdere om vi kan reparere din telefon, kan den ikke repareres koster det intet.


Besøg os i dag

iPhonedoc.dk er det bedste reparations værsksted indenfor iPhones og iPads.

Vi holder åbent når DU har tid og med konkurrence dygtige priser.

Vi tilbyder dig reparation af din telefon, mens du venter og hvis reparationen er mere kompleks, beholder vi den, men altid i kortest muligt tid. En typisk reparation tager 20 min.

Hvis du leder efter iPhone reparation Salling, kom og brug os!

iPhone reparation Thisted & Thy

 

Hvis en iPhone gå i stykker, vil de fleste tænke, at de er nødt til at erstatte den med en ny dyr mobiltelefon. Men faktum er, at det er muligt at få din ødelagte iPhone repareret hos iPhonedoc.dk reparation Thisted.

Når du har investeret i en ny, dyr iPhone, er det forståeligt, at du ønsker at beholde og passe på din telefon. Men ulykker sker, og  måske taber du din mobiltelefon, og skærmen går i stykker, den vil ikke holde strøm eller får en vandskade.
Benyt dig her af vores fremragende ekspertise og tekniske kunnen hos iPhonedoc.dk, til at få din iPhone tilbage i topform!


Når ulykken sker

Hos iPhonedoc.dk har vi erfaring med alle slags skader. Ødelagte skærme, batteri der ikke vil lade, tabt i vand. Der er mange årsager til at folk har brug for hjælp af vores professionelle reparatør. Hos os, sparer du penge, ifht til at udskifte telefonen med en helt ny og vi er stolte af at yde en service til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores reservedele.

Uanset årsagen til at  din iPhone trænger til førstehjælp, så tilbyder vi det bedste indenfor iPhone reparation Thy.
Skulle din iPhone pludselig stoppe med at virke uden synderlig årsag, tilbyder vi også gratis at undersøge dette, vores motto er rep eller gratis…


Vi skiller os ud fra andre mobiltelefonværksteder

Der er andre muligheder når det kommer til at få repareret din iPhone, men vi tilbyder topkvalitet i erfaring, reservedele og håndværk/tekniske færdigheder.

Hos iPhonedoc.dk tager vi imod iPhones fra model 5 til de seneste nye på markedet og vi yder top kvalitet på reparationer, service af din iPhone og kundeservice.

Vi er pålidelige og er så sikre på vort håndværk, at vi yder 1 års garanti, dette er langt mere end der tilbydes hos andre.

Tilfredse kunder har udtrykt begejstring over hurtig reparation og åbningstider tæt på 24 timer i døgnet. Så er du på udkig efter iPhone reparation Thisted, skriv en besked eller book en aftale på Facebook og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dig.

Du kan efterlade din telefon hos os, eller i nogle tilfælde f.eks. udskiftning af skærm, vil det tage under 20 min. Hvorfor betale mere for en service der er langsommere, dårligere udført håndværk med lav kvalitets reservedele og tilmed uden garanti?


Besøg os eller benyt vores side til at booke en tid

IPhonedoc.dk er ekspert i iPads og iPhone reparation Thy. Hvis du er på ferie i hanstholm, Vorupør, Stenbjerg, Klitmøller eller andre steder langs vesterhavet, så er det helt oplagt at benytte os.

Kast et nærmere blik på vores hjemmeside for mere information, book en aftale eller ring til os.

Vi forstår, hvor vigtig din telefon er for dig.

De fleste mennesker bruger ikke kun deres telefon for at ringe til andre, men også til arbejdsbrug, mails, tage billeder, lytte til musik, internet og meget mere. At miste sin telefon kan derfor være årsag til mange spekulationer.

Vi er altid tålmodige og forstående overfor vores kunder, vi tilbyder gode råd, både i weekender, aften og ferier, hvis der skulle være behov for det.

Reparationer er meget billigere end at anskaffe en ny telefon. Hvis du ikke er klar til udskifte din iPhone endnu, så ring til os og vi vil reparere den for dig.

Vi tilbyder også muligheden for at få udskiftet bagglas på iPhone 8 og de seneste modeller, med vores nye laser, til en pris langt under hvad det tidligere har kostet.

Lad os hjælpe dig!

logof

Mere end 10 års erfaring

Telefon :8190 5500
Åben efter aftale – Book tid her !

iPhonedoc – www.iphonedoc.dk – Copyright © 2020 D3 | CVR-nummer 30640365 | Der tages forbehold for ændringer evt. fejl.