Reparation

IPHONEDOC.DK REPARATION

iPhonedoc’s mål er at blive den foretrukne
reparatør af iPhones & iPads på Mors, i Thy og Salling

REPARATION

FRA 500KR.

REPARATION

FRA 600KR.

REPARATION

FRA 750KR.

Reparation af iPhone

Hvis uheldet har været ude og din iPhone er gået i stykker, så er du kommet til det helt rigtige sted. Uanset hvilken skade din iPhone har, så står vi klar. Hvis du er usikker på hvad din iPhone fejler, så undersøger vi din iPhone og du modtager et gratis tilbud på en hurtig og billig reparation, kan vi ikke reparerer – så er det gratis. Søger du en anden reparation end dem du finder i vores prisliste, kan du altid kontakte os. Vi bruger udelukkende de bedste reservedele og har langt de fleste reservedele på lager, det betyder at vi kan reparere din iPhone hurtigt og oftest inden for 20 minutter.

iPhone reparation til Danmarks billigste pris

Vi ved hvor afhængig vi alle er blevet af vores iPhones, og hvor ærgerligt det er, at ødelægge sin iPhone, iPhones er meget dyre, men heldigvis er en reparation ikke så kostbar som mange tror. Tværtimod så får du hos iPhonedoc.dk iPhone reparationer til de skarpeste priser. Vi har et hurtigt omsætteligt lager med stor udskiftning og det sikre kunden at vi hele tiden følger markedsprisen på iPhone skærme og reservedele.

Vi reparerer mens du venter!

Vi tilbyder reparation af iPhone skærme med knust glas eller ødelagt skærm, også selvom du har smadret dit display fuldstændigt, så er det i 99% af tilfældende nok blot at få en ny skærm på, så virker din iPhone som ny igen. Du kan bestille tid og eller kigge forbi vores butik, hvor vi udfører har walk-in reparationer – typisk er din iphone klar efter 20 minutter igen. Hvis du kører langt og vil være sikker på, at vi har tid til din iPhone, så kan du benytte dig af vores booking kalender her på siden, hvor du kan booke det tidspunkt, der passer dig.