iPhone Reparation Nykøbing Mors

Din iPhone er din mest skattede elektronik gadget, når den stopper med at virke, så er du nød til at besøge et iPhone værksted. Iphonedoc er den førende reparations værksted i Nykøbing Mors og på Mors. Vi gør vores yderste og vi udfører alle vores reparationer med stolthed.

Uheld sker desværre, og måske har du tabt din iPhone eller den er gledet ud af din hånd. Hvis du vælger at besøge vores værksted, så har du truffet det rigtige valg. Vi har over 10 års erfaring med reparation af iPhone, og vi bringer hurtigt liv i din iPhone igen.

Om iPhone Reparation Nykøbing Mors

iPhonedoc er det førende værksted indenfor reparation af iPhone og iPads I Nykøbing Mors. Vores mobil telefonværksted kan klare alt fra udskiftning af batteri, skærm, højtaler eller mikrofon. Tag din iPhone eller iPad med ned til os for en gratis diagnose, så reparerer vi din iphone så hurtigt som muligt. Vi garanterer dig den bedste og hurtigte reparation til enhver tid.

Hvordan er forskellen på os og andre reparations værksteder

En af de ting der adskiller os fra andre reparations værksteder, er at vi altid har et stort lager af reservedele til alle iPhone og iPad modellerne. Vi har reservedele til iphones fra iPhone 5 til XS og selvfølgelig også til iPhone 11 og den helt nye iPhone SE 2020. Vi har et stort kendskab til symtomerne som de forskellige modeler har, og vi kan hurtigt stille en diagnose og hvad der skal skiftes for at afhjælpe dit problem. Vi har næsten altid åben, om det er aften, weekend eller helligedage – så kontakt os, så finder vi et tidspunkt der passer dig. Når du besøger vores iPhone reparations værksted I Nykøbing Mors så får du altid et uforpligtigende tilbud på hvad reparationen koster.

iPhone reparation Mors

Vi har efterhånden repareret og skiftet så mange iPhone skærme på Mors at vi er stoppet med at tælle dem. Det er blevet vores specialitet at udskifte revenede og smadrede iphone skærme. Vores iPhone reparations værksted Mors finder du I hovedbyen på øen Morsø. Du finder os på Raadhustorvet 2 7900 Nykøbing Mors, vi ligger lige ved siden af det fine “Gamle Raadhus”

Vi tilsigter altid at yde den bedste service til vores kunder. Hvis din iPhone er alvorligt skadet og det er nødvendigt med en større reparation, så kan du trygt overlade din telefon til os, vi reparerer din iPhone hurtigst muligt, og vi kontakter dig, når den er klar igen.

Water Damage iPhone Reparation

En af de mest anmindelige uheld som folk opsøger os med er vandskade. iPhone sælges ofte med betegnelsen vandtætte, men den holder ikke altid helt, det er blevet bedre med modellerne fra iPhone 7 og frem, men der kan sagtens komme vand ind I en iPhone X, hvis den tabes i vand.

Har du et uheld med vand og en iPhone, så gælder de tom hurtigt at få den slukket, også selvom det ser ud til den virker normalt. Kom til os hurtigst muligt – lad os se på den og sikre at der ikke er vand inden i telefonen, der på sigt medfører korrision og tærring. Vi har reddet mange iphones som har været en tur I toiletet, men tiden er en vigtig factor.

Vi anbefaler IKKE at du smider den I en pose med ris, vandet skal væk og de skadelige stoffer i vand skal helt fjernes fra telefonen.

Vi anbefaler ikke at du selv begynder at skifte skærm, batteri eller andet på din iPhone, ofte er de reservedele private kan købe ikke af en ordentlig kvalitet, og I de værste tilfælde skader du din iPhone endnu mere med dårlige reservedele.

Vi er altid klar med et gåd råd eller hjælp – kontakt os på 8190 5500, eller via Facebook.