Loading ...

Kontant betaling

Sælg din brugte eller defekte iphone til os.

Vi afhenter

Vi afhenter gerne hjemme hos dig. Nemmere kan det vist ikke blive

Skal vi bytte

Vi tager gerne din brugte iPhone eller iPad i bytte på en nyere model.

Reducer resurcespild

Det giver rigtig god mening at genbruge IT udstyr. Din gamle enhed kan med garanti gøre en anden person glad og tilfreds.

Sælg din brugte eller defekte iPhone til os

Spar miljøet og Spar penge

iPhonedoc.dk har gjort det nemt komme af med din gamle eller defekte, iPhone eller iPad.

Spar dig selv besværet ved en privathandel, hvor du risikerer at personen springer fra bedst som du tror du har solgt. Uanset om du har en defekt eller gammel iPhone eller iPad, er vi sikre på at kunne give dig den bedste pris.

Tit ligger du den gamle iPhone eller iPad i skuffen, når den er blevet defekt, eller du får en nyere model. Veksel den til kontanter eller måske i bytte på en anden af vores mange renoverede iPhones

Sælg din enhed

Sælg Din Enhed


  Sådan gør vi

  3 simpel trin så har du afregning for din brugte enhed.

  Spar dig selv besværet ved en privathandel – sælg eller ombyt din brugte iPhone eller iPad i en handel hos Iphonedoc.dk

  Er du træt af bøvlet ved at sælge din brugte iPhone eller iPad i privathandel? Måske kender du det med endeløse sms-korrespondancer, for så til sidst at opleve at køber springer fra.

  iPhonedoc.dk har gjort det nemt at komme af med din gamle eller defekte iPhone eller iPad.

  Uanset om du har en defekt eller ældre iPhone eller iPad, du ikke ønsker at bruge mere, er vi sikre på at kunne tilbyde dig byens bedste pris for den.

  Har du guld i skufferne?

  Ofte gemmer man sin gamle iPhone eller iPad væk i skuffen, når den er blevet defekt, eller man har anskaffet sig en nyere model.

  Gør dig selv en tjeneste og tjen penge på din brugte iPhone/iPad. Du kan hos IPhonedoc.dk veksle den til kontanter eller måske lave et byt på en anden af vores mange renoverede iPhones/iPads.

  Sælg din brugte iphone eller ipad. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

  Vi tilbyder hjælp til at nulstille din iPhone eller iPad, så er du sikker på at alle dine data bliver slettet, og du behøver ikke bekymre dig om, at dine data ses af andre.

  Vi udbetaler pengene for din brugte iPhone eller iPad via en bankoverførsel.

  Send os en online forespørgsel, eller kom ned i butikken, hvor vi nemt kan vurdere standen på din enhed og give dig et uforpligtende tilbud.

  Har du guld i skufferne? Din gamle iPhone eller iPad er penge værd uanset stand.

  Sælger du til os, så er vi din garant for et genbrug, der giver super god mening.

  Send information til os via formularen du finder her på siden, så får du et tilbud med det samme.

  Vi garanterer dig en høj og fair pris for dit produkt, så derved undgå du alt besværet med en privathandel og i stedet indgår en handel med en virksomhed som har mange års erfaring, dels med backup af data, men også sletning af dine data inden en anden tager enheden i brug.

  iPhonedoc.dk har opkøbt og renoveret iPhones og iPads i over 10 år, det er blevet til mange hundrede enheder, som er opkøbt fra private kunder. Vi gennem tester alle de enheder vi får ind på vort eget værksted, vi udskifter skærme, batterier, og sikrer at alt er som det skal være inden den kan videresælges til en ny, glad ejer.

  Book en tid