Loading ...

Om iPhonedoc

iPhone Reparation Morsø

Du finder vores iPhone værksted i hjertet af Nykøbing Mors. Centralt placeret lige ved siden af det smukke gamle rådhus finder du iPhone Reparation Morsø og iPhone værksted.

Vi er stolte over den flotte respons og tilbagemelding vi får fra vores kunder, vores mission er “Altid tilfredse kunder”. Skulle der mod forventning et problem med skærmen eller batteriet efter vi har repareret din iPhone, så afhjælper vi problemet med et smil.

Fleksible åbningstider

Vi har super fleksible åbningstider, kort sagt vi reparerer når du har behov for det, det er aldrig sjov at undværer sin iPhone. Derfor vi hjælper ofte kunder i weekenden og om aftenen.

Kontakt os her eller via Facebook – så finder vi en tid der passer dig.

Reparations priser 

Du finder priser på de mest almindelige reparationer på vores reparationsside her

Booking tider 

Du kan bestille en tid til reparation af din iPhone eller iPad her

iPhonedoc
Maja Musgaard Kyndi
24. Januar, 2021.
anbefaler
Hurtig skift af skærm, rigtig god service! Anbefales:-)
Luca Squillaci Mateev
9. Januar, 2021.
anbefaler
Utrolig hurtig og super god service! Fik skiftet begge glas uden problemer! kan 100% anbefales!
Anne Sejersen
25. Juli, 2020.
anbefaler
Fantastisk god og ikke mindst hurtig service! Rart sted at komme???
Peter Kusk Andersen
11. Maj, 2020.
anbefaler
Jeg vil ikke sige, at jeg ikke kan anbefale iPhonedoc. Men vær opmærksom på at bagside skift med hans laser. Den kan godt være hård ved telefonens indmad. Kostede en vibrator i det her tilfælde. Vibrationerne lød utroligt raslende efterfølgende, og viser sig at telefonen er fuld af sort støv som har sat sig over alt. Telefonen lugter i øvrigt meget brændt. Desværre er iPhonedoc meget afvisende overfor sammenhængen i disse ting. Er ellers helt sikker på at hans arbejde ellers er rigtig fint. Kan i øvrigt ses af mængden på af gode anmeldelser. Men lige her, er servicen ikke i top, desværre.
Pernille Kjærgaard
30. April, 2020.
anbefaler
Hurtig og professionel! Yderst tilfreds alle gangene jeg har været nødsaget til at lad Michael fixe min iPhone ???
Emil Damgaard Larsen
28. Februar, 2020.
anbefaler
Utrolig hurtig og god service! Til kanon gode priser! ☺️ Fik skiftet bagglas på en iPhone xs, tog kun 20 minutter?! Alle rosende ord Iphonedocs vej! 🙂
Torben Bansmann
14. Februar, 2020.
anbefaler
Altid klar med hjælp, god service samt gode priser
Lotte Appel Jensen
11. Februar, 2020.
anbefaler
Altid klar med hjælp, god service samt fair priser⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Claus Nielsen
16. Januar, 2020.
anbefaler
Hurtig og effektiv service af en der virkelig kan sit kram. Så ????? herfra
Christina Salquist
17. December, 2019.
anbefaler
Stor anbefaling her fra! Min Ipad fik ny skærm hos en anden efter den var flækket. Den nye skærm virkede ikke optimalt, så den blev indleveret yderligere to gange, hvorefter jeg opgav - siden har den blot været gemt væk. Jeg har nu fået ny skærm på hos Iphonedoc.dk og nu virker IPad’en som den skal igen ?? Endvidere er servicen hurtig og til fornuftige priser ?
Niels Bach PedersenNiels Bach Pedersen
06:43 26 Nov 21
Super hurtig og god service, stod med en smadret iphone skærm en torsdag aften, jeg ringede til dem og indenfor 30 minutter var telefonen fixet og jeg var hjemme igen. Vil klart anbefale iPhonedoc til andre.
Alexander JacobsenAlexander Jacobsen
15:14 30 Jan 21
Jeg fik skiftet skærm på min iPhone og på min iPad, nu er de som nye. Fik dem repareret lørdag eftermiddag. Alle andre havde lukket og jeg er afhængig af min iPhone, så super service og super resultat. Jeg er så godt tilfreds. 5 stjerner
Lars JørgensenLars Jørgensen
07:49 02 Jan 21
Fik skiftet skærmen på min iPhone 11 lynhurtigt. Jeg må indrømme jeg var en smule skeptisk på om det kunne betale sig at for den repareret, man hører så mange historier om reparationer der går galt og om dårlige skærme. Men det var der absolut ingen grund til, tillid fra første øjeblik, og jeg er imponeret over hvor hurtigt det gik. Det er over 1 måned siden, og har fungeret perfekt. Jeg vil helt klart bruge iphonedoc igen.
Sønnen fik opfyldt et stort ønske - ny / brugt Iphone.....er som lovet rigtig fin telefon —- så kan kun anbefales herfra:-)
Mikkel Høgh NielsenMikkel Høgh Nielsen
11:38 02 Aug 19
Super tilfredstillende!! Man går ind, og siger hva du skal have lavet, efter kort tid har du en tip top telefon igen! De varmeste anbefalinger fra mig ????
js_loader

Book en tid