Loading ...

Reparation Skive & Salling

Maja Musgaard Kyndi
24. Januar, 2021.
anbefaler
Hurtig skift af skærm, rigtig god service! Anbefales:-)
Luca Squillaci Mateev
9. Januar, 2021.
anbefaler
Utrolig hurtig og super god service! Fik skiftet begge glas uden problemer! kan 100% anbefales!
Anne Sejersen
25. Juli, 2020.
anbefaler
Fantastisk god og ikke mindst hurtig service! Rart sted at komme???
Peter Kusk Andersen
11. Maj, 2020.
anbefaler
Jeg vil ikke sige, at jeg ikke kan anbefale iPhonedoc. Men vær opmærksom på at bagside skift med hans laser. Den kan godt være hård ved telefonens indmad. Kostede en vibrator i det her tilfælde. Vibrationerne lød utroligt raslende efterfølgende, og viser sig at telefonen er fuld af sort støv som har sat sig over alt. Telefonen lugter i øvrigt meget brændt. Desværre er iPhonedoc meget afvisende overfor sammenhængen i disse ting. Er ellers helt sikker på at hans arbejde ellers er rigtig fint. Kan i øvrigt ses af mængden på af gode anmeldelser. Men lige her, er servicen ikke i top, desværre.
Pernille Kjærgaard
30. April, 2020.
anbefaler
Hurtig og professionel! Yderst tilfreds alle gangene jeg har været nødsaget til at lad Michael fixe min iPhone ???
Emil Damgaard Larsen
28. Februar, 2020.
anbefaler
Utrolig hurtig og god service! Til kanon gode priser! ☺️ Fik skiftet bagglas på en iPhone xs, tog kun 20 minutter?! Alle rosende ord Iphonedocs vej! 🙂
Torben Bansmann
14. Februar, 2020.
anbefaler
Altid klar med hjælp, god service samt gode priser
Lotte Appel Jensen
11. Februar, 2020.
anbefaler
Altid klar med hjælp, god service samt fair priser⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Claus Nielsen
16. Januar, 2020.
anbefaler
Hurtig og effektiv service af en der virkelig kan sit kram. Så ????? herfra
Christina Salquist
17. December, 2019.
anbefaler
Stor anbefaling her fra! Min Ipad fik ny skærm hos en anden efter den var flækket. Den nye skærm virkede ikke optimalt, så den blev indleveret yderligere to gange, hvorefter jeg opgav - siden har den blot været gemt væk. Jeg har nu fået ny skærm på hos Iphonedoc.dk og nu virker IPad’en som den skal igen ?? Endvidere er servicen hurtig og til fornuftige priser ?

iPhone reparation Skive & Salling

Hos iPhonedoc.dk tilbyder vi højeste kvalitet indenfor reparation af alle iPhone mobil modeller. Går din iPhone i stykker eller begynder at opføre sig anderledes, behøver du ikke at investere i en helt ny iPhone. Vi har ekspertisen og erfaringen i iPhone reparation Skive. Vi har mange tilfredse kunder i Durup, Glyngøre, Roslev, Oddense, Balling, Sundsøre, Fur og Sallingsund og vi får din telefon tilbage i fremragende tilstand og tilbage i fuld funktion. Betal mindre for reparation end du ville skulle for en helt ny telefon.


Venlig og professionel reparatør

Vi er stolte af at tilbyde en af de bedste reparatører i branchen.

Vi ved, at sker der noget med din telefon, kan det være et rent mareridt. I dag bruger vi vores telefoner til mange flere formål end blot at tale med andre. Kom til vores værksted og vi vil få din telefon tilbage i fuld funktion hurtigst muligt.

Vores venlige og dygtige reparatør vil med sine mange års erfaring hjælpe dig med gode råd angående reparationer og hvordan du bedst passer på din mobiltelefon.


Høj kvalitets reservedele og reparation

IPhonedoc.dk er det bedste valg til iPhone reparation i Salling. Dette er ikke kun fordi vi har den bedste reparatør, men også fordi vi udelukkende benytter kvalitetsprodukter.

Hvor andre tilbyder en måneds garanti på reparationen eller delene brugt til det, får du mere hos os, nemlig et helt års garanti på alle reparationer, fordi vi ved vi yder en service af topkvalitet!

Skulle det mod forventning ske, at samme del begynder at drille igen, kommer du blot tilbage og vi reparerer uden yderligere omkostning.

Vi er de førende indenfor mobil reparation og service for iPhones og iPads omkring Salling, Thy, Mors og Skive.


I toppen indenfor kundeservice

Vi tilbyder fremragende kundeservice.

Når du har brug for iPhone reparation Skive arbejder vi hårdt fra det øjeblik du afleverer din telefon til det øjeblik du forlader værkstedet, hvor fuld tilfredshed er vores mål.

Vi vil med glæde svare på alle dine spørgsmål omkring reparationen. Vi arbejder hurtigt, da vi ved at din tid er vigtig. Vi er professionelle og stolte af at yde et arbejde til topkarakter. Uanset om du afleverer en iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12 eller en anden iPhone model, kan du trygt overlade din telefon til vores kompetente reparatør.


De mest alminelige reparationer vi udfører hos iPhonedoc.dk:

• Vandskade
• Tabt og ødelagt skærm
• Skift af batteri
• Udskiftning af højtaler
• Diagnose service
• Udskiftning af hus
• Udskiftning af kamera
• Telefon går pludselig i sort og du har brug for at finde årsagen
• Reparation af hyppigt brugte knapper som power og volume knap.
• Ladestik reparation

Det er overraskende hvad der kan ske med en iPhone og stadig blive repareret , når blot du vælger en god reparatør med ekspertise og kvalitets reservedele og redskaber.

Kontakt os ved behov for hjælp og vi vil hurtigt kunne vurdere om vi kan reparere din telefon, kan den ikke repareres koster det intet.


Besøg os i dag

iPhonedoc.dk er det bedste reparations værsksted indenfor iPhones og iPads.

Vi holder åbent når DU har tid og med konkurrence dygtige priser.

Vi tilbyder dig reparation af din telefon, mens du venter og hvis reparationen er mere kompleks, beholder vi den, men altid i kortest muligt tid. En typisk reparation tager 20 min.

Hvis du leder efter iPhone reparation Salling, kom og brug os!

Book en tid